Menu
Your Cart

Για παραγγελίες από eshop άνω των 180 ευρώ δωρεάν μεταφορικά

Εταιρεία

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

 Μετά από 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά ηλεκτρολογικού υλικού, διαλέξαμε τα πιο ποιοτικά υλικά από εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα και σας τα διαθέτουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 Έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού για υλικά υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών, εύχρηστα και απλής εγκατάστασης αναζητήσαμε και βρήκαμε για εσάς τα υλικά που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 Γνώμονας επιλογής υπήρξε η υψηλή ποιότητα των προϊόντων, η μέριμνα για ασφάλεια των τελικών χρηστών, η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και η ευθύνη μας προς το περιβάλλον και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 Χάρη στην πολυετή μας καθημερινή συναναστροφής με Έλληνες επαγγελματίες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κατανοούμε πλήρως τις επιθυμίες σας καθώς και τις ανάγκες για υλικά που προσφέρουν λύσεις στις ιδιαιτερότητες των ελληνικών κτηριακών εγκαταστάσεων.

 Όντας οι ίδιοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και στρατηγικοί συνεργάτες των προμηθευτών μας, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε με το λόγο μας την αξιοπιστία των προϊόντων που φέρουν το εμπορικό σήμα CRELI.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα CRELI και να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Η ιστορία μας….

 Η εταιρία CRELI ξεκίνησε το 1974 ως μία μικρή οικοτεχνία και σήμερα αποτελεί μία άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων.

Η εξέλιξη από το 1974 μέχρι σήμερα υπήρξε ραγδαία, χάρη στη δουλειά των στελεχών της εταιρίας αλλά και στη δική σας υποστήριξη. 

 Η συνέχεια ήταν ανοδική:

Το 1995 ιδρύεται η  ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ με την προοπτική να εξυπηρετηθούν περαιτέρω οι συνεργάτες της CRELI, και να καλύψει τις ανάγκες τους σε ηλεκτρολογικό υλικό.

Το 2000 ξεκινά η εισαγωγική δραστηριότητα των εταιριών CRELI και ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ με εισαγωγές ηλεκτρολογικού υλικού, δίνοντας έμφαση στην πιστοποιημένη ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού.

 Το 2009 πραγματοποιείται εξαγορά υπάρχοντος εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρολογικής σωλήνας και  κυτίων στην Αττική, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δραστηριότητες των εταιριών CRELI και ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ. Η παραγωγή ηλεκτρολογικής σωλήνας και κουτιών «CRELI» είναι πλέον γεγονός.

 Μια δεύτερη επένδυση γίνεται το 2009 με την ίδρυση ενός επιπλέον εμπορικού καταστήματος στην περιοχή του Περιστερίου και ένα νέο μέλος γεννιέται με την ίδρυση της εταιρίας ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ.

 Η συνέχεια αισιοδοξούμε ότι θα είναι περισσότερο ανοδική χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά...

Φιλοσοφία & Όραμα CRELI

 Ο ανθρώπινος παράγοντας και ο σεβασμός στους συνεργάτες αποτελούν το κύριο  χαρακτηριστικό που κυριαρχεί ανέκαθεν στη φιλοσοφία των στελεχών όλων των εταιριών της οικογένειας CRELI.

Αρχή μας είναι ότι η ειλικρίνεια, η ευθύτητα, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη μπορούν και οφείλουν να  αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό των επαγγελματικών σχέσεων και αποτελούν βασικό παράγοντα προόδου.

 Οι εταιρίες CRELI , ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ, ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ και ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ  είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και αυτό το οικογενειακό κλίμα αντικατοπτρίζεται και στις σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

Οι συνεργάτες μας είναι αναπόσπαστα μέλη της οικογένειάς μας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους ακούγοντας τα αιτήματά τους, αναζητώντας συνεχώς τρόπους βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε.

 Όλες οι εταιρίες της οικογένειας CRELI είναι ελληνικές και φιλοδοξούν πρωτίστως να παραμείνουν ελληνικές συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.

Η δεύτερη γενιά έχει ήδη ξεκινήσει να απασχολείται στις εταιρίες και με κληρονομιά την τεχνογνωσία επιθυμεί να φέρει περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο, πιστή στις αξίες που χαρακτηρίζουν την ανοδική πορεία  της εταιρικής οικογένειας CRELI.

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.